Izmena saobraćaja zbog radova na putevima

Gornji Milanovac – Iz Javnog Preduzeća „Putevi Srbije“ saopštava da će od danas doći do zatvaranja saobraćaja na terotoriji opštine Gornji Milanovac od 7. do 13, zbog poboljšanja ukrsnog mesta državnih puteva I B reda broj 22 i II A reda broj 177, na petlji u Gornjem Milanovcu-II faza, saobraćaja na delu Ulice Nikole Lunjevice iz pravca Gornjeg Milanovca (od Ulice Vojvode Mišića) do ukljućenja na magistralu, u smeru prema Beogradu.
Saobraćaj će, za vreme trajanja radova, biti preusmeren preko Železničke Ulice i Ulice Kneza Aleksandra.
Zadržavanja vozila na naplatnim stanicama

JP „Putevi Srbije“ obaveštava da nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji.

U skladu sa Zakonom o javnim putevima, upravljač javnog puta, Javno preduzeće „Putevi Srbije“, dužno je da obaveštava javnost i korisnike javnih puteva o stanju i prohodnosti tih puteva preko sredstava javnog informisanja.

JP „Putevi Srbije“ apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.