IZBOR POD VISOKIM NAPONOM: Direktor čačanskog EPS-a još nije postavljen

Foto: Pixabay, ilustracija

Direktor čačanskog EPS-a smenjen je sa tog mesta pre više od mesec dana, a ko će biti njegov zamenik još uvek se spekuliše. Ipak za sada postoje tri ozbiljna kandidata za tu poziciju.

Za jednog od kandidata važi Milojko Kaloserović, član SNS koji već duže vreme radi u EPS-u Čačak, poseduje odgovarajuće kvalifikacije i obrazovanje za tu poziciju. On je u prethodnom periodu izvršavao funkciju koordinatora Saveta za energetiku pri SNS Čačak.

Drugi kvalitetan čovek koji se pominje svakako je Marko Vujičić tehnički direktor ogranka u Gornjem Milanovcu, međutim on ima „pravnih“ smetnji za to mesto, koje su ipak po svedočenju njegovih kolega potpuno neopravdane.

Treći kandidat je Stojan Vasović koji poseduje sve stručne potencijale za mesto čelnog čoveka EPS-a u Čačku. Tu dužnost veoma je uspešno obavljao u jednom periodu i ćutke se povukao kada nije imao podršku za dalje. Njegov najjači argument je struka, o čemu svedoče brojne rekonstruisane niskonaponske mreže u svoje vreme. A upravo one su danas noćna mora velikog broja domaćinstava pogotovu na seoskom području širom Moravičkog okruga.

Nije isključeno da se nakon svega pojavi i četvrti, u svakom slučaju situacija u čačanskom ogranku je na ivici kolapsa, jer je ekspozitura obezglavljena već duže vreme.

IZVORGZS / Direkt.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.