ISTRAGA UBISTVA U VRANJSKOJ BANJI: U žrtve ispaljeno 9 metaka

Foto: Direkt.rs

Dva dana nakon što su u Vranjskoj Banji sa više prostrelnih rana pronađeni 47-godišnji S. M. i njegova nevenčana supruga B. A, iz istrage nema informacija da li su na tragu počiniocu, a saopštavaju da na tome intenzivno rade.

Iz Višeg tužilaštva saopštili su da je obdukcija pokazala da je u njih ispred porodične kuće ispaljeno ukupno devet metaka iz lovačke puške. Svi osim jednog ispaljeni su u muškarca.

Istragom je utvrđeno da je na njih pucano iz neposredne blizine, da je ubica od žrtava bio tek na 1,5 do 2 metra. Nakon dvostrukog ubistva obdukcija je rađena u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu.

Prema preliminarnim nalazima veštaka – obducenta potvrđeni su osnovi sumnje da je par ubijen iz istog lovačkog naoružanja. Da je na telu muškarca konstatovano 8 smrtonosnih rana u predelu grudi, a na telu žene jedna – kažu iz Tužilaštva.

Beživotna tela 47-godišnjeg S. M. i njegove nevenčane 41-godišnje supruge B. A. je u ponedeljak, 20. jula, oko 8 sati u dvorištu vikendice u naselju Ćosiki u Vranjskoj Banji pronašao otac ubijene i prijavio policiji.

Na uviđaju je bila ekipa forenzičara iz Niša, a iz nadležnog Tužilaštva kažu da su u stalnoj konstulaciji sa vranjskom policijom i da intezivno preduzimaju sve kako bi pronašli počinioca.

IZVORJužne vesti
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.