Ima li neko ko ne bi izašao za 1. maj, da nije mera?

Foto: Vlada Republike Srbije

Mere za sledeći vikend, oko 1. maja, zavise od toka epidemije, kaže pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković, a epidemiolog Darija Kisić Tepavčević nagovestila da će i tokom tog praznika na snazi biti policijski čas.

Upitala je da li ima nekog među novinarima na pres konferenciji ko ne bi izašao sa svojom porodicom sledećeg vikenda, ako ne bi bilo policijskog časa.

Kako se niko nije javio, ona je zaključila:

„Onda mislim da vam je odgovor jasan, šta je preporuka svih nas za sledeći vikend”, rekla je Kisić Tepavčević, javlja Tanjug.

„Mere zavise od toka epidemije, u kom pravcu idemo i na koji način ćemo se ponašati”, rekao je Gojković.

O tome će, kaže, Krizni štab razmatrati već u ponedeljak ili utorak, nakon čega će i javnost biti obaveštena, uz podsećanje da su sve mere uvek bile saopštavane dan – dva ranije, kako građani ne bi bili iznenađeni.

IZVORPolitika
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.

1 KOMENTAR

Comments are closed.