Humani ljudi donirali novac – Nađa na pragu srećnijeg života!

Čačak – Zahvaljujući humanosti Verice Kostić, direktorke Ugostiteljsko turističkog preduzeća “Morava”, Nađa Marinković, učenica petog razreda OŠ “Milica Pavlović”, za nekoliko dana putuje u Beograd na završnu operaciju koja će joj omogućiti da živi život punim plućima. Naime, tokom humanitarne akcije koja traje duže vreme, prikupljeno je više od milion dinara za lečenje mlade Čačanke, međutim, to nije bilo dovoljno i tada je na scenu stupila gospođa Kostić koja je donirala celokupnu nedostajuću sumu.

Nađa je rođena sa ulegnutim grudnim košem što joj otežava disanje i rad srca. Pre par godina izvršena joj je operativna intervencija kojom joj je ugrađena čelična ploča u grudni koš. Sredinom avgusta, ta ploča je uklonjena iz grudnog koša, šavovvi vezani za rebra i stabilizator na lopatici, a potom izvađen deo hrskavice i stavljena plastika. I, ostalo je da se početkom naredne sedmice obavi konačni operativni zahvat, posle koga će ova devojčica imati bezbrižno detinjstvo i normalno školovanje.

LAV Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.