GRUPA HULIGANA TERALA NOVINARE: Reporteru izbijen mikrofon

Izvor: N1

Tokom sinoćnjeg protesta ispred Skupštine Srbije, grupa demonstranata terala je ekipu N1 sa stepeništa Skupštine, dok je jedan izbio mikrofon našem reporteru iz ruke.

Reporter N1 Petar Gajić i snimatelj nisu povređeni.

Jedna grupa demonstranata, njih četvorica, počeli su da viču, guraju kameru, da nas teraju sa stepeništa. Jedan je udario po našem mikrofonu, nismo mi zadobili udarac, ja i snimatelj smo dobro, nismo pretrpeli napad osim što su nam mikrofon oborili, ispričao je Gajić.

Agresivni demonstrati rasterivali su i okupljene fotoreportere.

Kada se dogodio incident na stepeništu, dobacivali su nam sve vreme, delovalo je kao da nemaju nameru da nas napadnu, ali kako smo prišli samom ulazu u Skupštinu, postali su agresivniji. Nisu imali na glavama fantomke, već samo obične maske i nemam utisak da su hteli da sakriju identitet. Jedan od razumnjih ljudi među demonstrantima im je pokazao da se sklone, dodao je reporter N1.

IZVORN1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.