Glišić: Priboj dobar primer poštenog i odgovornog upravljanja

Priboj – U Priboju postoji politička stabilnost i korektan odnos vlasti i opozicije. Ova opština je predstavlja dobar primer kako se odgovorno i kvalietnog može upravljanjati lokalnom samoupravom uprkos brojnim broblemima koji je muče kazao je predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić ističući da je zadovoljan stanjem i radom ovog opštinskog odbora naprednjaka.

– Priboj ima onu stabilnost koju Nova Varoš nema, gde postoji korektan i pošten odnos vlasti prema opoziciji, gde se vode razgovori i debata o temama i problemima koje ih muče i to nije svedeno na lični nivo. Što se ove opštine tiče mislim da to jeste dobar primer jednog odgovornog i poštenog upravljanja- naglasio je predsednik IO SNS-a Darko Glišić odgovarajući na novinarsko pitanje da li je zadovoljan stanjem u kojem se nalazi tamošnji odbor naprednjaka.

PP Media/TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.