GDE IDE NAŠ NOVAC? Poklon koncerti u praznoj sali za sve građane Čačka

Izvor: www.domkulturecacak.org / radiokfor.com

U vreme najveće korona krize, kada brojevi obolelih dostižu neverovatne cifre od preko 7.000 zaraženih, i kada brojimo na desetine mrtvih dnevno, čačanska vlast odlučila je da „pokloni“ koncert grupe KERBER svim građanima u velikoj sali doma kulture.

Koncert naravno neće biti moguće poslušati uživo, zbog trenutne situacije, ali će on biti emitovan preko lokalne televizije Galaksija 032.

Postavlja se pitanje ko je kome tu šta poklonio i ko će sve ovo morati da plati? Naravno odgovor u ovim situacijama je jasan i ne treba mnogo da bi se zaključilo da će ovaj koncert platiti svi građani Čačka, hteli da ga slušaju ili ne.

Kako je najavljeno na sajtu Doma kulture u Čačku, koncert će biti održan 3. decembra u Velikoj sali sa početkom u 20 časova, ali će se zbog nepovoljne epidemiološke situacije emitovati na talasima TV Galaksija 032.

Nemamo tačnu informaciju koliko je ovaj koncert koštao, šta je sve predviđeno i zašto je bilo neophodno da se baš u ovoj situaciji, kada su bolnički kapaciteti popunjeni, kada je zdravstveni sistem pred pucanjem, održavanje ovakvog koncerta.

Izvor: www.domkulturecacak.org / PC Press

Ovo nije prvi koncert koji je održan u velikoj sali Doma kulture u Čačku, krajem oktobra održan je koncert grupe Osvajači koji je takođe emitovan preko TV Galaksija 032, a koji je takođe bio „poklon“ svim građanima Čačka.

Izvor: Direkt.rs

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.