FILMSKA POTERA I HAPŠENJE DILERA: Progutao kokain i ujeo inspektora

Ilustracija, Foto: MNA/Miloš Lukić

Pripadnici Odeljenja kriminalističke policije u Prijepolju za borbu protiv droge, po operativnim saznanjima su kod lica P.Đ.(1991) iz Prijepolja pronašli izvesnu količinu praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga“kokain“, saopštio je Nezavisni sindikat policije iz Prijepolja.

Prilikom zaustavljanja P.Đ. se oglušio o naredbu, gde se sa mesta pokušaja zaustavljanja udaljio svojim vozilom, izazvao saobraćajnu nezgodu, te u momentu hapšenja progutao izvesnu količinu praškaste materije, pružio je aktivan otpor policijskim službenicima, upućujući im psovke i pretnje, a jednog od inspektora je ujeo za prst. Takođe i kod drugih policijskih službenika su nastupile lake telesne povrede, napisano je u saopštenju Nezavisnog sindikata policije.

P.Đ. je zatim službenim vozilom odvezen do Opšte bolnice u Prijepolju, gde mu je ukazana pomoć, zbog povreda koje su nastale prilikom saobraćajne nezgode. Osumnjičeni je priznao izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret i biće procesuiran dalje prema zakonskim odredbama.

IZVORRINA / PP Media
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.