ER SRBIJA OBNAVLJA LETOVE IZ KRALJEVA: Više letova iz Niša

Er Srbija je danas letom na relaciji Kraljevo – Beč počela obnovu letova sa Aerodroma „Morava“ u Kraljevu, trećeg u Srbiji sa kojeg srpska nacionalna avio-kompanija obavlja saobraćaj.

Kako je saopšteno, Er Srbija nastavlja i obnovom letova sa Aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu, a za sredu, 1. jula, najavljen je prvi let od Niša do Salcburga, dok će u četvrtak, 2. jula, leteti za Hanover posle prekida zbog pandemije korona virusa.

Letovi iz Niša i Kraljeva izuzetno su značajni zato što je reč o gradovima ka kojima gravitira veliki broj stanovnika južne Srbije, odnosno zapadne Srbije i Šumadije, rekao je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Saobraćaj Er Srbije iz Kraljeva uspostavljen je 17. decembra prošle godine, letovima do Beča, dok je obnova letova iz Niša počela 16. juna ove godine, ka Frankfurtu (Han) i Nirnbergu.

IZVORBeta
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.