EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA IPAK LOŠIJA: U čačanskoj bolnici otkazane sve intervencije koje nisu hitne

Foto: Epicentar press

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, u čačanskoj Opštoj bolnici otkazane su sve intervencije koje nisu hitne, saznaje Morava info.

Kako je navedeno u dokumentu u koji je naš portal imao uvid, od 17. juna odlažu se svi elektivni programi.

Hitne intervencije, kao i maligniteti i dalje se obavljaju. Obavezno je poštovanje protivepidemijskih mera na odeljenjima i bolničkom prostoru (nošenje maski i dezinfekcija i pranje ruku),navodi se u naredbi koja je dostavljena svim odeljenjima i službama čačanske bolnice.

U poslednjih pet dana, u Čačku su evidentirana četiri nova slučaja zaraze koronavirusom, a na infektivnom odeljenju hospitalizovan je kovid pozitivan muškarac iz Gornjeg Milanovca, koji je zbog ozbiljnih simptoma respiratorne infekcije priključen na respirator.

IZVORMorava Info
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.