DVE POZITIVNE OSOBE IZ ČAČKA PREBAČENE U KRAGUJEVAC: 27 uzoraka negativno

Foto: Ilustracija

Dve osobe iz Čačka zaražene COVID-19 koje su prethodnih dana primljene u tu zdravstvenu ustanovu prebačene su u petak u Klinički centar Kragujevac, saznaje agencija MNA.

Na infektivnom odeljenju čačanske Opšte bolnice trenutno nema hospitalizovanih pacijenata kod kojih je potvrđen ili postoji sumnja na korona virus.

U kragujevačkoj Kovid bolnici trenutno se nalaze tri osobe iz Moravičkog okruga, uključujući jednog iz Gornjeg Milanovca koji je primljen početkom sedmice.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Čačku od 27 uzoraka koji su poslati pre dva dana, svi su negativni.

Čekaju se rezultati 18 briseva koji su poslati juče, dok će danas biti poslata 32.

Pošto su otkriveni novi slučajevi COVID-19 u gradu na Moravi, u kućnoj izolaciji se nalazi više od 20 osoba.

Za proteklih desetak dana u Moravičkom okrugu zabeleženo je novih deset slučajeva – devet u Čačku i jedan u Gornjem Milanovcu.

IZVORMNA / Morava Info
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.