Dva dana pod kišobranima

U narednih sedam dana očekuju se zahlađenje i pad temperature. U većem delu zemlje danas se očekuje naoblačenje sa kišom i zahlađenje koje će prvo zahvatiti severozapadne krajeve. Jutro će biti toplije od večeri, a razlika u temperaturi između severa i juga Srbije biće od 10 do 15 stepeni celzijusa. Krajem dana i tokom noći, na višim planinama padaće i sneg.

Sutra svuda hladnije, sa kišom, a na planinama sa snegom. U centralnim i južnim krajevima i većini mesta očekuje se od 20 do 30 milimetara kiše za 24 sata, a na jugu i više. Po podne u Vojvodini prestanak padavina i delimično razvedravanje.

U nedelju suvo uz manji porast temperature.

Početkom iduće sedmice sveže sa prolaznom kišom u ponedeljak, ali sa malom količinom padavina. Od utorka uglavnom suvo i sa više sunčanih sati, uz postepeni porast temperature. Od srede znatno toplije od proseka za sredinu oktobra. Sredinom meseca ponovo moguća prolazna kiša.

Izvor: Novosti

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.