Draža Petrović: Ovde su izbori moralna prostitucija birača

Dragoljub Draža Petrović, Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

U otvorenom studiju televizije N1 gost je urednik lista „Danas“ Dragoljub Draža Petrović. On je večeras istakao da se ovde stalno ponavljaja presija na biraćko telo i da ni ovo što se za sada pokazuje kao izlaznost nije loše, ali da su izbori u Srbiji, kako je kazao, moralna prostitucija birača.

Građani dobijaju pare da izlaze na izbore, slikaju listiće, ovde su izbori moralna prostitucija birača. Mnogi misle da će dobiti nešto ako glasaju za vladajući stranku. I danas smo višali crne džipove u nekim mestima. SNS i dalje koristi metode zbog kojih je i Evropa izveštavala, rekao je Petrović.

On je dodao i da nekim čudom RIK uvek sa rezultatima kaska za SNS-om, koji je i sada i ranije, dok su bili radikali, prvi objavljivao rezultate.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.