DRAMA U PRIJEPOLJU: Muškarac se popeo na most i pretio samoubistvom

Ilustracija, Foto: A. Rovčanin

Drama na Šarampovskom mostu u Prijepolju koji se rekonstruiše. Kako saznaju “Novosti”, muškarac M.T. popeo se na konstrukciju mosta i pretio da će izvršiti samoubistvo.

Na lice mesta izašla je policija, vatrogasno-spasilačke jedinice i ekipa Hitne pomoći. Do muškarca je otišao pregovarač i nakon razgovora sa komandirom prijepoljske policije, Danijelom Petrićem, M.T odustao je od namere da skoči sa mosta u reku Lim.

Foto: A. Rovčanin

Кameni Šarampovski most u Prijepolju trenutno je u fazi rekonstrukcije, pa je vrlo opasno i samo kretanje po njemu. M.T. koji je pretio samoubistvom nekadašnji je radnik komunalnog preduzeća, a svojevremeno je učestvovao na televizijskom muzičkom takmičenju.

IZVORPPMedia/ Novosti
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.