„DOŽIVOTNI“ DIREKTOR PSOVAO SESTRU POGINULOG: Marš u p***u materinu

"Doživotni" direktor Radoš Milovanović, Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Radoš Milovanović, direktor fabrike „Milan Blagojević-Namenska“ iz Lučana, kome se sudi za pogibiju dvojice radnika, danas je, uoči otvaranja glavnog pretresa u Osnovnom sudu u Ivanjici, ponovo izazvao incident u hodniku, kada je oposovao Mirjanu Milivojević, sestru stradalog Milomira Milivojevića.

Kako javlja reporter Nova. rs sa lica mesta, Milovanovićevu psovku “Mrš u pi*** materinu” upućenu sestri stradalog radnika, čula je i njena majka Nela.

Milovan Milivojević, otac stradalog, u tom trenutku nije bio u zgradi suda, a kada je čuo šta se dogodilo, vidno potrešen i uznemiren ušao je u hodnik ispred sudnice i obratio se bahatom Milovanoviću rečima da ne sme tako da se obraća njegovoj porodici.

Milivojević je potom ušao u sudnicu tražeći od postupajućeg sudije da ga zaštiti.

Sudija, molim Vas. Došao sam ovde s teškom mukom. Jedno dete sam sahranio.Dokle da mi ova seda glava tera u materinu živo dete. Prošli put je on Vama pisao dopis da smo mi njega vređali, a nismo, nego je on nas, rekao je uplakani Milivojević, grcajući u suzama.

Otac poginulog radnika, Milovan Milivojević, Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Optuženi direktor je potom negirao d aje bilo koga opsovao, tvrdeći da on ni ne zna ko je njegova ćerka. On je na prethodnom ročištu optužio ožalošćenu porodicu da je njemu dobacivala i vređala ga, što su oni kategorički negirali.

IZVORNova.rs / Milica Božinović
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.