Direktor Puteva Beograd preminuo od korone

Slaviša Živković Foto: Printscreen

Direktor „Puteva Beograd“ Slaviša Živković, preminuo je danas u 42. godini na Klinici za infektivne i tropske bolesti KCS, od posledica borbe sa koronavirusom.

Kako je objavio na svom Fejsbuk profilu zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, Živkovićeva borba borba sa koronom trajala je nedeljama.

Slaviša, veliki radnik, divan suprug i otac ostavio nas je zauvek. Svojim osmehom, vedrinom i optimizmom ubedio nas je da svaki problem i nevolju može da pobedi. Bili smo uvereni da će Slaviša da pobedi opaki virus, da će iz životne borbe na respiratoru, koja je trajala nedeljama, da izađe kao pobednik. Počivaj u miru, dobri naš Slaviša. Neka ti je laka crna zemlja, navedeno je u saopštenju Grada Beograda.

Živković je bio sportista, a vojni rok služio je u Gardi Vojske Srbije.

Bio je suprug i otac dvoje maloletne dece.

IZVORNova.rs / Milica Božinović
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.