„Dino park“ – odlična sezona

Zlatibor – Povodom uspešnog završetka letnje sezone, uprava „Dino parka“ na Zlatiboru je juče upriličila druženje sa predstavnicima opštine Čajetina, direktorima javnih preduzeća, novinarima i saradnicima. Najavljen kao velika atrakcija, ovaj park je pokazao već u prvoj godini poslovanja da to i jeste.

Nakon 2 meseca rada, Dino park na Zlatiboru je zabeležio preko 60 000 posetilaca što u današnje vreme nije lako ostvariti posebno na početku poslovanja. Uprava Dino parka je to poželela da obeleži na završetku ove sezone, pozvavši predstavnike lokalne samouprave, saradnike i novinare na druženje.

„Ovakvi sadržaji do sada nije imao Zlatibor… Ovde se vidi, po broju posetilaca, da smo mi napravili odličan potez zajedno sa investitorima koji su uložili ogroman novac i oplemenili i ovaj prostor ovde i planinu, tako da će u budućem periodu sa novim sadržajima sigurno još više ovaj prostor biti oplemenjen i iskorišćen“, rekao je predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović.

Ispred Dino parka se gostima zahvalila PR menadžer, Milica Zec, rekavši da su veliku ulogu u ostvarenom broju prodatih ulaznica imali i direktori hotela i odmarališta na Zlatiboru koji su kupovali ulaznice kako bi ih svrstali u svoju ponudu.

„ Posećenost Dino parka je izuzetno velika jer Dino park je definitivno najveća i najbolja atrakcija na Zlatiboru, i ne samo ovde već i u ovom delu Evrope. Što se tiče ulaznica, možemo da se pohvalimo ovom sezonom i mogu reći da je ova naša sezona veoma jaka sezona.“

Najveći broj kupljenih ulaznica ostvario je „Klub satelit“.

„Dino park je jedna revolucionarna stvar koja se pojavila ne samo na prostoru Zlatiborskog okruga, nego na prostorima celog Regiona. Nije tu bilo nekog velikog mudrovanja. Prosto smo prepoznali veliki potencijal, veliku potražnju klijenata, odnosno naših gostiju, kako „Kluba satelit“ tako i eksternih gostiju i krenuli smo u saradnju“, rekao je Dalibor Simić, direktor „Klub satelit-a“.

U znak zahvalnosti, predstavnici Dino parka su svojim gostima poklonili vaučere. Predsednik opštine Čajetina je ovom prilikom rekao da će dobijene ulazice dalje proslediti seoskim školama kako bi i đaci iz seoskih mesnih zajednica mogli da uživaju u ovoj zabavnoj ali i poučnoj šetnji kroz praistoriju.

Izvor: Zlatibor pres

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.