DEVOJČICU (2) UDARILA STRUJA: Lekari joj se bore za život

Ilustracija, Foto: Pixabay

Dvogodišnja devojčica koju je juče udarila struja u porodičnoj kući u Zemunu u Beogradu priključena je na aparate i lekari se trenutno bore za njen život.

Nesreća se dogodila u utorak oko 18 sati u kući u Ulici Milana Rešetara, a kako je otac devojčice N. K., ispričao za portal Blic.rs, sumnja se da je njegovu ćerku udarila struja kada je uhvatila kabl punjača za telefon.

Moja ćerka je spavala u sobi dok je supruga prala sudove. Kada se probudila, najverovatnije je uhvatila kabl punjača mobilnog telefona, posle čega je došlo do strujnog udara. Došao sam sa posla i dete zatekao kako leži na podu… Nije reagovala. Odmah sam je uzeo u ruke, ali se i dalje nije pomerala. Udarao sam joj šamare, ali nije vredelo, bila je nepomična. Dotrčao je i komšija, pa smo je zajedno stavili u pesak, ali ni posle toga nije bilo nikakve reakcije. Bila je bez svesti, ističao je za taj portal potreseni otac.

Kako navodi, tada se sa komšijom uputio u bolnicu.

Stavljena je na aparate. I srce i disanje joj rade pomoću aparata. Bio sam u bolnici od ponedeljka uveče. Tamo sam sedeo sedam sati ispred vrata, ali ništa nisu mogli da mi kažu. Juče ujutru su mi rekli da će mi u 9 javiti kako je dete, a kad smo pozvali, naveli su da će saopštiti u podne, još ništa ne znam, izjavio je otac.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.