Danas sunčano, popodne toplije, do 15 stepeni

U Srbiji će ujutro biti hladno, negde slab mraz i magla, a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije, dok će uveče i tokom noći doći do postepenog naoblačenja.

Vetar će biti slab, južni i jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od minus jedan do šest, a najviša od 14 do 18 stepeni Celzijusa.

U Čačku će biti pretežno sunčano i malo toplije. Uveče i noću doći će do postepenog naoblačenja. Vetar će biti slab, južni i jugoistočni. Najniža temperatura biće četiri, najviša 15 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će u petak biti pretežno oblačno i malo svežije, mestimično slaba kiša, u visokim planinskim predelima slab sneg. U subotu i nedelju predviđa se pretežno sunčano i toplije. Od ponedeljka će biti pretežno oblačno, ponegde slaba kiša. Temperatura će se kretati oko i malo iznad prosečnih vrednosti.

U Čačku se predviđa slično vreme u istom periodu.

Nastavlјa se period s relativno povolјnim uticajem biometeoroloških prilika na hronične bolesnike. Osobama sa kardiovaskularnim i respiratornim tegobama se savetuje blagi oprez. Problemi sa snom i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.