DAČIĆ: Štitiću integritet parlamenta

Foto: Tanjug (Sava Radovanović)

Kandidat za predsednika Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je da mu je čast da bude na čelu najvišeg predstavničkog tela i dodao da će njegova uloga biti da predstavlja parlament i samim tim da štiti njegov integritet.

Vi znate za mene, da sam ja uvek dobro raspoložen, danas naročito zato što je zaista za mene velika čast, da budem na čelu najvišeg predstavničkog tela i nosioca ustavotvorne i zakonodavne vlasti u Srbiji, rekao je Ivica Dačić novinarima uoči početka sednice.

On je zahvalio predsedniku Aleksandru Vučiću zato što ga je, kaže, predložio za predsednika Skupštine Srbije.

Moja uloga će biti da predstavljam parlament i samim tim da štitim njegov integritet da se zalažem da zajedno sa predsednikom i Vladom Srbije dam odlučujući dopirnos jedinstvu i stabilnosti u Srbiji i da radimo na dobrobit građana Srbije, rekao je Dačić.

Kaže da će danas biti konstituisan parlament, a da već sutra kreću radnje koje će dovesti do nove sednice skupštine na kojoj će biti zakon o ministarstvima, a potom i sednica o izboru vlade.

– Sednica još nije počela zbog vas, morama da idem, našalio se Dačić sa novinarima uoči početka zasedanja.

IZVORRTS
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.