CarGo OPET NA UDARU: Pokušaj nelegalnog oduzimanja automobila

Foto: N1

CarGo je danas saopštio da je podneo krivičnu prijavu protiv inspektora drumskog saobraćaja Momira Mirosavljevića zbog zloupotrebe službenog položaja i nesavesnog rada u službi.

Kako je navedeno, krivična prijava je usledila posle prošlonedeljnog pokušaja nelegalnog oduzimanja CarGo automobila.

U prijavi podnetoj Višem javnom tužilašvu u Beogradu ukazano je da je „inspektor prekoračio svoja ovlašćenja i izvršio pretres bez dozvole suda„.

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić rekao je da se nada „da će prošlonedeljna drama brzo dobiti svoj sudski epilog“.

Znamo da oni veruju samo u sud svoje taksi mafije, ali nadamo se da će izaći pred sud naše zemlje i tamo objasniti zašto i po čijem nalogu gaze po zakonima i maltretiraju građane. Nezamislivo je da hajka traje i nakon što je sud utvrdio da CarGo nije ni taksi ni javni prevoz već da posluje u skladu sa zakonima Srbije, rekao je on.

Guberinić je dodao da je rešenje unapred napisao naručilac tog „prljavog posla“, a da istovremeno zapisnik o inspekcijskom nadzoru „nije ni sastavljen ni uručen“.

Za nas zapisnik sa terena koji se piše u kancelariji neće predstavljati dokaz, već isključivo napismeno priznanje da je inspektor izvršio krivično delo. Pored dokaza koje smo danas predali, naknadno ćemo poslati i ovaj zapisnik jer mi verujemo u pravosudne institucije, kazao je Guberinić.

IZVORBeta
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.