Čačanski naprednjaci tvrde da Dverjani plasiraju netačne informacije o problemima u bužetu, Dveri odgovaraju činjenicama

Čačak – Uzburkane su stasti između čačanskih naprednjaka i dverjana. Predsednik odborničke grupe Aleksandar Vučić- Srbija pobeđuje – Aleksandar Maksimović tvrdi da su netačne informacije koje plasira Pokret Dveri da je budžet grada Čačaka u problemu. Na drugoj strani, lider Dveri Boško Obradović kaže da to tvrdi Vlada republike Srbije, a ne Dveri – podsećajući da je Čačak jedan od nekoliko gradova u Srbiji kome je republička Vlada donirala sredstva zbog problema u prihodnoj strani budžeta.

Opširnije možete pogledati u prilogu koji je emitovan u Dnevniku zapadne Srbije

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.