ČAČANSKI NAPREDNJACI: Obradovića podržava samo petnaestak sledbenika

Gradski odbor SNS u Čačku oglasio se saopštenjem za javnost povodom poslednjih političkih dešavanja u državi i gradu na Zapadnoj Moravi.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Više od dva meseca Srbija vodi borbu žestoku protiv smrtonosnog korona virusa, uloženi su ogromni napori, novac i požrtvovanje zdravstvenih radnika, kao i svih gradskih službi, ustanova i preduzeća u cilju očuvanja života i zaštite naše sugrađane. Obezbedili smo svu potrebnu opremu i prostor kako bi grad nesmetano funkcionisao u uslovima vanrednog stanja.

U ovom periodu, kao odgovorni i pristojni ljudi, nismo se bavili političkim delovanjem, poštujući sve odluke državnog rukovodstva, koje su podrazumevale i prekid svih političkih aktivnosti u okviru izborne kampanje. Zbog toga nismo reagovali na brojne politikantske ispade pojedinih neodgovornih predstavnika Saveza za Srbiju, pre svih Đilasovog potrčka u našem gradu Boška Obradovića.

Već smo navikli na brojne Obradovićeve incidente, od napada na dame u Skupštini Republike Srbije, preko razbijanja ulaznih vrata RTS-a i upada u zgradu javnog servisa sa motornom testerom, do pokušaja razbijanja vrata zgrade parlamenta državnom zastavom, ali se njegova rušilačka priroda ogolila i u vreme vanrednih okolnosti.

Sa svojim šefom Draganom Đilasom započeo je besmislenu kampanju lupanja u šerpe i duvanja u pištaljke, uz neodgovorno postupanje u vidu kršenja Odluke o zabrani kretanja. Ove dve perjanice takozvanog Saveza za Srbiju uporno pokazuju da je izazivanje haosa i sukoba njihova jedina politika, a sve u cilju sticanja jeftinih političkih poena i dolaska na vlast bez izbora.

Vrhunac bezobrazluka i potpune političke dezorijentisanosti Boško Obradović je pokazao u sredu, kada je u svojoj nemoći pokušao da duvanjem u pištaljku prekine skupštinsko zasedanje i uruši ugled republičkog parlamenta, mada je imao priliku da u raspravi iznese sve argumenta za i protiv, ako ih je uopšte imao. Tim činom je ovaj osvedočeni nasilnik naneo ogromnu sramotu i štetu našem Čačku, u koji, istina, u poslednje vreme retko navraća, pošto očigledno mnogo više voli svetla velegrada.

A koliko ga njegovi bivši sugrađani Čačani poštuju, pokazali su pre nekoliko dana, kada je u gradu od 115.000 stanovnika tokom jednog loše režiranog performansa jedva uspeo da okupi 15-ak svojih najlojalnijih sledbenika. Izgleda da su samo oni i ostali uz njega.

Ukidanjem vanrednog stanja u Republici Srbiji, mi nastavljamo političku borbu za pristojnu i uređenu Srbiju, nastavljamo sve planirane i započete aktivnosti, nastavljamo izgradnju igrališta za svu našu decu, nastavljamo da uređujemo i infrastrukturno opremamo grad, nastavljamo da otvaramo fabrike i zapošljavamo naše sugrađane, među njima i više od 150 zdravstvenih radnika, koji će ovih dana dobiti stalno zaposlenje u zdravstvenim ustanovama u Čačku.

Konačan sud svačijeg rada će dati građani Čačka, koji će na izborima oceniti naš dosadašnji učinak i verujemo pokazati da je politici mesto u Skupštini, a ne na ulici.

Informativna služba GrO SNS Čačak

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.