Čačanski kajakaši dominirali na Ibru

Čačak – Čačanski kajakaši su uspešno završili ovogodišnja takmičenja na prvenstvima u Srbiji i to nastupom na državnom prvenstvu za juniore i seniore koje je održano na reci Ibar kod Ušća. Na program su bile discipline Sprint na 400 metara i Klasik na pet kilometara. U konačnom plasmanu Kajakaški klub Čačak je osvojio četvrto mesto i u sprintu i u klasiku za juniore.

Čačanin Ognjen Perovanović je zablistao u disciplini K1 Sprint i C1 Klasik za juniore, osvojio zlatne medalje, dok je u disciplini K1 Klasik morao da se zadovolji drugim mestom. Zapažen nastup imao je i Ivan Savićević koji je u tandemu sa Perovanovićem u čamcu C2 u Sprintu doprineo osvajanju četvrtog mesta.

Lav Plus / M.Pl.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.