Počela izgradnja fiskulturne sale za potrebe škole za osnovno i srednje obrazovanje „1. novembar“ i ustanove Zračak (VIDEO)

Među najvećim investicijama ove godine ističe se izgradnja fiskulturne sale za potrebe škole za osnovno i srednje obrazovanje „1. novembar“ i ustanove Zračak.

Ukupna vrednost investicije 75 miliona dinara, od čega je Ministarstvo privrede iz kredita EIB-a izdvojilo 30,5 miliona dinara, dok je učešće grada Čačka 44,5 miliona dinara.

Polaganju kamena temeljca prisustvovao je i gradonačelnik Čačka Milun Todorović koji je istakao da je fiskulturna sala važna investicija kojom će se pomoći osobama sa invaliditetom.

Rok za izvođenje radova je 120 dana, a izvođač je „Ratko Mitrović Konstrakšn“ d.o.o.

Projektom je predviđena izgradnja fiskulturne sale površine 1.271 metara kvadratnih u čijem sklopu se nalaze tribine, četiri svlačionice, prostorija za držanje sprava i kancelarija nastavnika.

Investicija podrazumeva izvođenje građevinskih i građevinsko-zanatskih radova, kao i instalaciju vodovoda i kanalizacije, elektroenergetske i mašinske instalacije (grejanje i ventilacija) i sistema detekcije i dojave požara.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.