Čačak: Na sednici Skupštine grada odbačen predlog opozicije o formiranju Anketnog odbora za obračunavanju cena usluga u vrtićima (VIDEO)

Predlog opozicije o formiranju anketnog odbora koji bi utvrdio nepravilnosti u obračunavanju cena usluga u vrtićima, nije prihvaćen kao dodatna tačka dnevnog reda 17.sednice Skupštine grada Čačka. Kako je rečeno pre početka zasedanja, preporuka Državne  revizorske institucije je da svi anketni odbori koji imaju apanaže ne budu plaćeni iz gradskog budžeta. Svaka sumnja da postoji kršenje zakona u javnim preduzećima i ustanovama je posao nadležnih državnih institucija, tvrde predstavnici lokalone vlasti.

OPŠIRNIJE U PRILOGU:

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.