Brnabić: Nove mere biće saopštene posle 15 časova

Ana Brnabić, FOto: Printscreen/RTS

Konačna odluka o eventualnim novim merama za sprečavanje korona virusa, biće saopštena posle 15 časova, rekla je premijerka Ana Brnabić koja se nakon sednice Kriznog štaba kratko obratila medijima.

Sada neće biti izjava. Medicinski deo Kriznog štaba je ostao da veća još. Konačna odluka će biti saopštena u 15 časova, poručila je premijerka.

Prema najavama, članovi Kriznog štaba trebalo bi da odlučuju o eventualnim novim merama za sprečavanje širenja korona virusa.

O uvođenju novih mera ranije je govorila je premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je kazala da, ukoliko ne dođe do smirivanja situacije, neće se čekati 1. decembar kako bi se razgovaralo o donošenju novih mera, a nedavno je najavila i da bi sledeća mera mogla biti neka vrsta zabrane kretanja.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.

OSTAVITE SVOJ KOMENTAR

Unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime