BEZ ZARAŽENIH U POSLEDNJA 24H: Svi uzorci u Moravičkom okrugu negativni

Foto: Ilustracija

Svih 25 uzoraka iz Čačka i Gornjeg Milanovca, koji su u utorak poslati na analizu u referentnoj laboratoriji, negativni su na prisustvo virusa kovid-19.

Prema saznanjima Morave info, reč je o brisevima koji su uzeti od osoba koje su bile u kontaktu sa zaraženima ili obolelima. Iz Čačka je bilo 12, a iz Milanovca 13 testova.

Ovo je još jedan pokazatelj da se epidemiološka situacija u gradu na Moravi, ali i u Moravičkom okrugu uopšte, lagano smiruje. Pre dva dana u Čačku takođe nije bilo pozitivnih nalaza, a juče je evidentiran samo jedan.

U Moravičkom okrugu od početka epidemije potvrđen je 131 slučaj infekcije. Od toga je 80 zaraženih iz Čačka, 45 iz Gornjeg Milanovca, četiri iz Lučana i dva iz Ivanjice.

IZVORMorava Info
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.