Asfaltiranje u Nemanjinoj i Zrenjaninskoj ulici

Gornji Milanovac – U opštini Gornji Milanovac nastavlja se sa radovima na asfaltiranju ulica u gradu. Javno preduzeće za izgradnju opštine Gornji Milanovac, u okviru redovnih aktivnosti održavanja, vrši sanaciju najkritičnijeg dela Nemanjine i Zrenjaninske ulice. Vrednost radova iznosi 979.343,00 dinara.

Foto: OU Gornji Milanovac

„Živim u ovoj ulici od 1975. godine, i sve te godine nismo imali asfalt i gazili smo blato. Sami smo obezbeđivali sredstva za materijal za nasipanje jer prethodni predsednici opština nisu marili za ovaj deo grada. Zahvaljujem se predsedniku Kovačeviću jer je imao sluha za naše probleme, koji su sada rešeni“, istakla je Nada Carević koja živi u Nemanjinoj ulici.
Kako ističe Dragoljub Filipović, koji predeset godina živi u ovom delu Nemanjine ulice, asfalt je bio preko potreban, jer sa prvom kišom nastaju veliki problemi.
Ove godine asfaltiran je veliki broj gradski ulica i više od 22 kilometara lokalnih i nekategorisanih puteva.

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.