Asfaltiran deo puta u Ribaševini

Užice – JKP „Niskogradnja“ je završila asfaltiranje oko 1750 metara puta u Ribaševini, udruživanjem stredstava mesne zajednice i meštana. Ukupna vrednost investicija u ovoj mesnoj zajednici je 6 miliona dinara.

„Do sada je urađen putni pravac u Kovačevićima u dužini od 360 metara, drugi putni pravac u Čančarevićima oko 420 metara, put u Đokićima 350 metara i završen je putni pravac Đurkova – Vasiljevića kuća u dužini od 610 metara,“ istakao je direktor „Užice razvoj“ Nikola Maksimović i dodao je da je uporedo sa ovim asfaltiranjem u Ribaševini planirano još investicija.
„Što se tiče asfaltiranja u mesnoj zajednici Ribaševina, Odlukom mesne zajednice meštani su određivali putne pravce, a za njihov produžetak grad je izlazio u susret koliko je mogao. Na osnovu plana i programa grada Užica, vodilo se računa o domaćinstavima sa mlađom populacijom, kako bi zadržali mlade na selu“ istakao je član Gradskog veća za mesne zajednice, Vladimir Sinđelić.

Grad Užice planira da do kraja građevinske sezone realizuje sve ugovore sa mesnim zajednicama, kada je u pitanju putna infrastruktura. Radovi se trenutno izvode u Potočanjima, Krvavcima i Potpeću.

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.