207 NOVIH SLUČAJEVA: Od ponedeljka rade međugradski prevoz, frizerski saloni i teretane

Prema najnovijim podacima, u Srbiji je u poslednja 24 časa testirano 3.563 osoba na koronavirus od kojih su 204 bile pozitivne. Preminulo je još 5 pacijenata.

Ruski i srpski vojni stručnjaci završili dezinfekciju „Čaira“

Jedinice ABHO Vojske Srbije i Oružanih snaga Ruske Federacije završili su dezinfekciju privremene bolnice u niškoj Hali „Čair“ u kojoj su prethodnih 20 dana boravili pacijenti sa lakšom kliničkom slikom.

Posle izvršene dezinfekcije, Hala „Čair“ biće konzervirana, odnosno zatvorena i stavljena u stanje mirovanja, ali će prema potrebi moći ponovo da se aktivira u roku od sat vremena

Zaraženi iz Gerontološkog centra u Nišu polako se oporavljaju

Koronavirus potvrđen je kod oko 200 korisnika Gerontološkog centra u Nišu i oni su prebačeni u Klinički centar, rekla je zamenica direktora Instituta „Batut“ Darija Kisić Tepavčević na konferenciji za novinare.

Prema njenim rečima, ti pacijenti se polako oporavljaju i vraćaju u ustanove iz kojih su došli.

Od ponedeljka međugradski prevoz, frizerski i kozmetički saloni

Epidemiolog Predrag Kon rekao je da će od ponedeljka početi da radi međugradski prevoz, pijace na zatvorenom, frizerski i kozmetički saloni, teretane kao i fitnes klubovi.

Penzioneri će imati jedan sat za šetnju, rekao je Kon.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.